Home » Award

Award show bij SugarCity Events

Wil je als brancheorganisatie, merk of bedrijf een award show organiseren? De grootte, uitstraling, technische mogelijkheden en bereikbaarheid van een evenementenlocatie bepalen welke eventlocatie de perfecte match is voor jouw prijsuitreiking. SugarCity Events is een 10.000 m2 grote industriële eventlocatie nabij Amsterdam, waar originele details uit de voormalig suikerfabriek een bijzonder decor bieden voor een award show.

Spectaculaire eventlocatie

Een award show is vaak onderdeel van een bedrijfsfeest om een vleugje entertainment toe te voegen aan een zakelijk dagprogramma. Ook kan het een op zichzelf staand evenement zijn. Wanneer de genomineerden, partners en juryleden geselecteerd zijn, is het tijd om de genodigden te enthousiasmeren voor de award show met een pakkend programma en een spectaculaire locatie. En voor dat laatste ben je bij SugarCity Events aan het juiste adres.

Flexibiliteit

De industriële eventruimtes van SugarCity Events – die in grootte verschillen van 200 tot ruim 2.000 m2 – zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd in te zetten. Het is mogelijk om de kleinere ruimtes te gebruiken als breakout voor kleedkamers, een VIP-ruimte voor de genomineerden en eventueel een separate persruimte. Of wat denk je van een foyer met photowall voor de genodigden?

Moderne techniek

Het is bij ieder evenement belangrijk, maar bij een award show zeker: de verlichting, techniek, video en audio maken de avond. Bij SugarCity Events hebben we veel ervaring met licht- en lasershows en de inzet van audiovisuele middelen. We werken nauw samen met diverse partners voor het optimale resultaat. Mede dankzij de krachtstroom-aansluitingen en krachtig 950 Mbit WIFI netwerk, kunnen zij jouw evenement optimaal ondersteunen

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Life After Football keert terug

Award show Award show Award show

Fashion Player Awards

Award show Award show Award show
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen