Home » Award

Awardshow bij SugarCity Events

Wil je als brancheorganisatie, merk of bedrijf een award show organiseren? De grootte, uitstraling, technische mogelijkheden en bereikbaarheid van een evenementenlocatie bepalen welke eventlocatie de perfecte match is voor jouw prijsuitreiking. SugarCity Events is een 10.000 m2 grote industriële eventlocatie nabij Amsterdam, waar originele details uit de voormalig suikerfabriek een bijzonder decor bieden voor een award show.

Spectaculaire eventlocatie

Een award show is vaak onderdeel van een bedrijfsfeest om een vleugje entertainment toe te voegen aan een zakelijk dagprogramma. Ook kan het een op zichzelf staand evenement zijn. Wanneer de genomineerden, partners en juryleden geselecteerd zijn, is het tijd om de genodigden te enthousiasmeren voor de award show met een pakkend programma en een spectaculaire locatie. En voor dat laatste ben je bij SugarCity Events aan het juiste adres.

Flexibiliteit

De industriële eventruimtes van SugarCity Events – die in grootte verschillen van 200 tot ruim 2.000 m2 – zijn zowel afzonderlijk als gecombineerd in te zetten. Het is daardoor mogelijk break-out rooms in te richten voor jouw prijsuitreiking. Denk aan een backstagegebied met diverse kleedkamers, een VIP-ruimte voor de genomineerden en eventueel een separate persruimte. En wat denk je van een foyer met photowall voor de genodigden?

Moderne techniek

Het is bij ieder evenement belangrijk, maar bij een award show zeker: de verlichting, techniek, video en audio maken de avond. Bij SugarCity Events hebben we veel ervaring met licht- en lasershows en de inzet van audiovisuele middelen. We werken hiervoor nauw samen met partners en kunnen dankzij krachtstroomaansluitingen en een krachtig 450 Mbit WiFi-netwerk, jouw evenement optimaal ondersteunen.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Fashion Player Awards

Award show Award show Award show
De industriële locatie voor jouw event!
SugarCity Events Amsterdam

Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg
Nederland

Info@sugarcityevents.com
+31 (0)20 -369 01 13

Partner van:
Dutch venue associationEvent park Amsterdam
Routebeschrijving

De evenementenlocatie van SugarCity Events is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

SugarCity beschikt over een eigen NS-treinstation.

Bekijk de routebeschrijving
Blijf op de hoogte van Sugarcity Events