Home » Bedrijfsevenement Amsterdam

Bedrijfsevenement Amsterdam

Door de brede selectie aan ruimtes in SugarCity zijn zowel kleine als grote bedrijfsevenementen op hun plaats. Of je nou een jubileum viert, een relatie event organiseert of je medewerkers beloond SugarCity is de ideale plek.

Onvergetelijk bedrijfsevenement op een onvergetelijke locatie

Een bedrijfsevenement bij SugarCity is altijd memorabel. Het heeft alle faciliteiten die je van een eventlocatie verwacht, maar dan met de omgeving die je bij geen ander ziet. Door de verschillende ruimtes van de suikerfabriek kan je kiezen en combineren om een event creëren dat het best aansluit bij jou doelen. Houdt je het simpel en maak je alleen gebruik van onze grootste fabriekshal of voeg je onze binnestraat toe als aankomsthal? Wil je outdoor gedeelte of hou je liever alles knus binnen. Het is aan jou!

Laat ons helpen met organisatie van het event of bepaal alles zelf

Ons Sugarcity Events team staat klaar om u met de organisatie van uw bedrijfsevenement te helpen. Zo hebben wij veel ervaring qua faciliteiten, catering, techniek en styling van een bedrijfsfeest. Daarom stellen wij u graag voor aan partijen die ons geschikt lijken. Uiteraard is dit optioneel, en kunt u ook gewoon de partijen uitkiezen die naar uw mening het meest geschikt zijn.

De ideale ligging voor bezoekers binnen en buiten de randstad

Door de centrale ligging tussen Amsterdam en Haarlem plus het toegankelijke terrein is SugarCity tevens een van de meest flexibele feestlocaties. Met zowel de N200 plus station Halfweg-Zwanenburg voor de deur is de locatie zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk bereikbaar. Bovendien is er een parkeerplaats voor bezoekers waardoor niemand moeite hoeft te doen om op locatie te arriveren.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Opel

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

O’Neill

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen