Home » Beurs Amsterdam

Beurs Amsterdam

De locatiekeuze bij het organiseren van een beurs is waarschijnlijk belangrijkste beslissing die men moet nemen. De beurslocatie moet immers aan veel eisen voldoen. Het terrein moet makkelijk bereikbaar zijn, de locatie moet flexibel zijn en de stijl moet passen bij die van de beurs. SugarCity is een locatie die zowel aan de standaard als onvoorziene eisen van klanten voldoet.

SugarCity is geen duffe beurshal. Het is een rauwe en indrukwekkende locatie die uw beurs complimenteert.  De industriële omgeving van de SugarCity kan zowel mixen als in contrast staan tot het thema van de beurs.  Bij veel beurslocaties is Hal A niet te onderscheiden van Hal B, SugarCity daarentegen bevat ruimtes die jou beurs onderscheiden en de bezoekers een unieke ervaring garanderen.

Treinstation Halfweg Zwanenburg en de N200 liggen naast de deur, waardoor de locatie zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk toegankelijk is. Geen problemen met vervoer in het drukke centrum van Amsterdam, maar een centraal bereikbare locatie in de randstad. Parkeerplaatsen zijn bovendien op het terrein aanwezig, waardoor u zich nooit zorgen hoeft te maken over de bereikbaarheid.

Wij geven u altijd de vrijheid uw beurs volledig zelf in te richten. Indien nodig staat ons SugarCity Events team klaar voor hulp en advies. Het vinden van de juiste cateraar, hulp bij styling/decoratie en het in contact komen met de juiste partners. Bij dit en meer kan ee Events uw te hulp schieten indien nodig.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Opel

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

O’Neill

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen