Home » Cases » Ford Go Further Event 2019

Ford Go Further Event 2019

Automotive event

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
  • 10-daags automotive event
  • 300-400 bezoekers per dag
  • Augumented Reality omgeving
  • LED-theater
  • Tijdelijke invalidenlift
Neem contact op
350
Van 2 t/m 11 april was SugarCity Events het wereldtoneel voor het Ford Go Further Event 2019. Hier presenteerde Ford Europa de nieuwste technologieën, innovaties en modellen aan de internationale media. Duizenden bezoekers vanuit heel Europa bezochten het tiendaagse automotive evenement, dat voor de tweede keer in Nederland werd gehouden.

Via de Binnenstraat kwamen bezoekers terecht in de Middenfabriek die in het westdeel was ingericht voor de hoofdpresentatie. Steven Armstrong, Chairman, Ford of Europe nam het gastheerschap op zich. Hoofdonderwerpen van het evenement waren elektrificatie, smart mobility, SUV’s en bedrijfswagens.

Ford presenteerde tijdens het event maar liefst twee nieuwe elektrische SUV’s: de Ford Kuga en de Ford Explorer. Diverse management executives uit Nederland presenteerden nieuws vanuit hun eigen disciplines. Roelant de Waard, Vice President Marketing, sales en service van Ford of Europe, hostte de belangrijkste dealer groepen. Beleving stond centraal in de augmented reality omgeving en het speciaal gebouwde LED-theater. Imagination realiseerde de productie en techniek achter dit grootschalige event. In de Pulppersloods was gelegenheid voor een hapje en drankje, verzorgd door Hete Peper catering.

Het was niet de eerste keer dat SugarCity Events Ford verwelkomde; in 2017 was SugarCity Events ook al het podium voor de binnenlandse lancering van de nieuwe Ford Fiesta!

Video

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

SugarCity Events Amsterdam

Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg
Nederland

Info@sugarcityevents.com
+31 (0)20 -369 01 13

Partner van:
Dutch venue associationEvent park AmsterdamNBTC Holland Marketing
Routebeschrijving

De evenementenlocatie van SugarCity Events is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

SugarCity beschikt over een eigen NS-treinstation.

Bekijk de routebeschrijving
Blijf op de hoogte van Sugarcity Events