Home » Congres

Congres

Congres bij SugarCity Events

Voor het organiseren van een congres is vakkennis nodig. Het team van SugarCity Events heeft veel ervaring met congressen bij onze locatie. Dus wanneer je op zoek bent naar een industriële eventlocatie die jouw boodschap kracht bijzet en waar een professioneel en persoonlijk dat jou optimaal kan ondersteunen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

SugarCity Events is gevestigd in de imposante voormalig suikerfabriek in Halfweg en originele details bieden een indrukwekkend decor voor een congres.

Eindeloze mogelijkheden

Veel bedrijven die een congres organiseren, vinden het belangrijk dat de verschillende programmaonderdelen in aparte ruimtes kunnen plaatsvinden. Bij SugarCity Events is dit geen probleem. De Middenfabriek en Pulppersloods zijn onze twee grootste eventruimtes en bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een plenaire sessie. In kleinere ruimtes – zoals de Turbinehal, Binnenstraat of Bietenwasruimte – kunnen lezingen of workshop gehouden worden.

Moderne faciliteiten

Voor zo’n groot evenement is de juiste technische ondersteuning erg belangrijk. Wij maken gebruik van de meest moderne faciliteiten om jouw congres optimaal te ondersteunen. Zo zijn een supersnelle 450 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting standaard aanwezig. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en audiovisuele ondersteuning. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Bereikbaarheid

Bezoekers van een congres komen vaak van over de hele wereld. Een centrale ligging van de evenementenlocatie is cruciaal voor het slagen van jouw evenement. SugarCity Events is gelegen tussen Haarlem en Amsterdam in, nabij belangrijke uitvalswegen. Bovendien ligt het NS-station Halfweg-Zwanenburg voor de deur. De locatie is ook vanaf Amsterdam Schiphol Airport zeer gemakkelijk te bereiken. Dus ook die eis kun je afvinken!

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen