Home » Congreslocatie Amsterdam

Congreslocatie Amsterdam

SugarCity kan gebruikt worden als congreslocatie die inspireert en verbind, wat aansluit bij doeleinden van elk congres. De historische suikerfabriek zorgt ervoor dat elk congres in Amsterdam memorabel is.

SugarCity heeft zowel opties voor grote als klein congressen.  In de Middenfabriek kun je makkelijk 500 stoelen kwijt, terwijl de kleine fabrieksruimtes of de Suikersilo’s voor kleine bijeenkomsten ideaal zijn.
Als je bezoekers over heel Nederland verwacht, is SugarCity perfect gelegen aan zowel openbaar vervoer als de snelweg. Geen parkeerplaats zoeken in het drukke centrum of vele straten door op zoek naar de juiste locatie. Gewoon een treinstation en parkeerplaatsen op locatie.
De dynamische verlichting geeft u de mogelijkheid om de locatie een sfeer mee te geven die past bij uw type congres. Tevens kunt uw gebruik maken van onze partners, voor zowel de uitrusting en catering van uw congres.
Duffe congreshallen kunnen niet op tegen het inspirerende industriële decor van  de suikerfabriek. Een congreslocatie moet immers een impressie achterlaten, voor zowel organisator als bezoeker.

Vragen over de mogelijkheden van dit event type?

Mail ons   Of bel naar: +31 (0)20 – 369 01 13

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

O’Neill

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Opel

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Stern Auto

Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen