Home » Diner

Diner bij SugarCity Events

Een zakelijk diner is een feestelijke manier om jouw relaties te bedanken, aandacht te vragen voor een specifiek onderwerp of werknemers in het zonnetje te zetten. Wij snappen dat je voor een diner niet alleen op zoek bent naar een locatie, maar meer nog naar een beleving. Die beleving vind je bij SugarCity Events. In de voormalig suikerfabriek in Halfweg bieden originele details een indrukwekkend decor voor jouw zakelijke diner.

Eventruimtes met een verhaal

Afhankelijk van jouw gezelschap en de gewenste sfeer, kun je de perfecte eventruimte voor een zakelijk diner bij SugarCity Events kiezen. Zo heeft de Binnenstraat een langwerpige L-vorm, die zorgt voor een intieme sfeer. In de Turbinehal kun je dineren naast achtergebleven installaties – waaronder twee grote STORK-generatoren en het distributiepaneel – en de Middenfabriek is met haar 2.000 m2 groot genoeg om een heuse diner show te organiseren. En aangrenzende ruimtes kunnen ingericht worden als ontvangstruimte of tijdelijke keuken!

Moderne faciliteiten

De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Het team van SugarCity Events bespreekt graag jouw wensen en kan jou, indien gewenst, koppelen aan ons netwerk van partners op het gebied van catering en decoratie. Het is ook mogelijk zelf leveranciers te selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op
De industriële locatie voor jouw event!
SugarCity Events Amsterdam

Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg
Nederland

Info@sugarcityevents.com
+31 (0)20 -369 01 13

Partner van:
Dutch venue associationEvent park Amsterdam
Routebeschrijving

De evenementenlocatie van SugarCity Events is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

SugarCity beschikt over een eigen NS-treinstation.

Bekijk de routebeschrijving
Blijf op de hoogte van Sugarcity Events