Home » Kerstfeest in Amsterdam

Kerstfeest in Amsterdam

Een onvergetelijk locatie voor jouw kerstfeest in Amsterdam

Kerstborrel, kerstdiner, kerstfeest of kerstgala. Stuk voor stuk evenementen die, voor velen in het bedrijfsleven, het hoogtepunt van het jaar aanduiden. Het kerstfeest zorgt voor positieve energie en teamgevoel. Na een jaar hard werken en resultaten najagen is het geweldig om je medewerkers een blijk van waardering te geven tijdens een spetterend kerstevenement.  SugarCity is de locatie voor een kerstfeest in Amsterdam

Kerstdiner op een unieke locatie

Een kerstfeest organiseren start met een goede voorbereiding. Het event kan plaatsvinden op eigen terrein, maar hoe gaaf is het om een externe locatie te boeken? Weg uit eigen omgeving, naar een plek waar nieuwe herinneringen gemaakt kunnen worden en waar collega’s nog lang over na zullen praten.

Wil je een perfecte locatie voor je kerstfeest boeken die je medewerkers bij blijft? Wacht niet te lang met zoeken. De decembermaand staat bij veel locaties al een half jaar van tevoren volgeboekt.

Ben je op zoek naar een locatie voor een intiem kerstdiner, een walking dinner of een locatie waar geborreld en gedanst kan worden? SugarCity Events is een unieke uitvalsbasis voor alle mogelijke events.

Mogen we met je meedenken?

SugarCity Events biedt karakteristieke industriële ruimtes aan die geschikt zijn van 50 tot 10.000 personen. Doordat de ruimtes zowel afzonderlijk als gecombineerd kunnen worden ingezet, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Uiteraard ben je vrij in het invullen van je eigen evenement. Maar als we je kunnen helpen, dan doen we dat met veel plezier. Het team van SugarCity Events is creatief, meedenkend en oplossingsgericht. Met een groot netwerk binnen de evenementenbranche kunnen we je assisteren op het gebied van onder meer catering, styling en techniek. Wij adviseren je graag om van jouw evenement een onvergetelijk kerstfeest of kerstgala in Amsterdam te maken!

 

Jouw kerstfeest bij SugarCity Events?

Wil je de mogelijkheden bespreken het kerstfeest voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact met ons op, en we denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Het eerste kerstfeest in de bietenwasruimte

Bietenwasruimte Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Detailresult Groep feestdagenpresentatie

Bietenwasruimte Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Dirk van den Broek & Dekamarkt

Bietenwasruimte Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods

Jubileum Rob Peetoom ‘5 Decennia Beauty’

Bietenwasruimte Binnenstraat Middenfabriek Pulppersloods
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen