Home » Nieuws » The voice of Holland kiest voor industriële evenementenlocatie: SugarCity

The voice of Holland kiest voor industriële evenementenlocatie: SugarCity

PERSBERICHT
The voice of Holland kiest voor industriële evenementenlocatie

SugarCity in Halfweg toneel van The Battle van The voice of Holland

Halfweg, 30 oktober 2015 – SugarCity in Halfweg is vanaf vanavond het strijdtoneel van The Battle van The voice of Holland. Afgelopen weken vonden de opnames van het vervolg op The Blind Auditions plaats in het industriële decor van de evenementenlocatie in Halfweg. Veertig overgebleven kandidaten strijden hier live, onder de rook van Amsterdam, voor een plaats in The voice of Holland.
The voice of Holland heeft gekozen voor SugarCity vanwege de prachtige, rauwe en industriële setting en de aanwezige faciliteiten, zoals de vele vierkante meters, ruime parkeergelegenheid en een treinstation voor de deur. SugarCity kon dit alles bieden op nog geen tien minuten reisafstand van de hoofdstad. Het publiek op de eerste verdieping geeft een nieuwe dimensie aan The Battle van The voice of Holland.

Het atrium

De exploitant van SugarCity, Cobraspen Vastgoedontwikkeling B.V., stelde alles in het werk om Talpa optimaal te faciliteren. Zo investeerde het bedrijf in maatregelen om de productie voor Talpa te verwezenlijken. Het ging hier onder andere om investeringen om de eerste verdieping gebruiksklaar te krijgen. Door gebruik te maken van het atrium kwam de boksring goed tot zijn recht. Ook werd de restauratie van Huis Swanenburg versneld afgerond, werden extra vluchtwegen gerealiseerd en ging de capaciteit van de elektra omhoog naar 1500 KVA.
Eigenaar van Cobraspen Vastgoedontwikkeling B.V., Luigi Prins: “Het is geweldig dat een megaproductie als The voice of Holland heeft gekozen voor de industriële uitstraling van de oude CSM-suikerfabriek in Halfweg. Het is een mooi visitekaartje geworden. Sinds 2000 werken wij aan de herontwikkeling van het voormalige suikerfabrieksterrein, waarbij de suikersilo’s zijn omgebouwd tot hypermoderne show- en kantoorruimtes, een evenementenlocatie en een Factory Outlet. Het is goed om te zien dat The voice of Holland ook is gevallen voor de schoonheid van dit industriële erfgoed.”

Voormalig suikerfabriek

De voormalige suikerfabriek heeft met de aanpassing naar evenementenlocatie haar authentieke uitstraling behouden. De fabriekshallen zijn groots, roestig en ongepolijst en voorzien van alle moderne faciliteiten en technieken. De locatie biedt een oppervlakte van maar liefst 21.000 m2, verdeeld over meerdere ruimtes en verdiepingen. SugarCity in Halfweg heeft een zeer goede bereikbaarheid. De locatie, met meer dan 400 parkeerplaatsen, is binnen tien autominuten te bereiken vanaf Amsterdam en Haarlem, Schiphol ligt op 15 minuten reistijd met de auto en het is gelegen direct naast een NS-treinstation.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op
SugarCity Events Amsterdam

Kristalpromenade 7
1165 PD Halfweg
Nederland

Info@sugarcityevents.com
+31 (0)20 -369 01 13

Partner van:
Dutch venue associationEvent park Amsterdam
Routebeschrijving

De evenementenlocatie van SugarCity Events is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.

SugarCity beschikt over een eigen NS-treinstation.

Bekijk de routebeschrijving
Blijf op de hoogte van Sugarcity Events