Home » Relatie event

Relatie event bij SugarCity Events

Een relatie evenement is een belangrijk middel om klanten in beweging te brengen, aan je te binden of samen iets moois te vieren. Bijvoorbeeld ter ere van een bedrijfsjubileum, de opening van een nieuw pand, een fusie of de introductie van een nieuw product of dienst. Bij SugarCity Events hebben al veel succesvolle relatie evenementen plaatsgevonden.

Natuurlijk wil je alleen het allerbeste voor jouw relaties. Bij SugarCity Events is het mogelijk een blijvende herinnering te creëren. Onze industriële eventlocatie nabij Amsterdam biedt dankzij originele details van de voormalig suikerfabriek een bijzonder decor voor elk relatie evenement.

Industriële eventlocatie

In de voormalig suikerfabriek in Halfweg zijn afgelopen jaren meerdere ruimtes omgetoverd tot industriële eventruimte. Bij deze ontwikkeling zijn onder andere metershoge ketels, loopbruggen en markante stalen balken behouden gebleven. Zij vertellen je het verhaal van de voormalig suikerfabriek.

Grote en kleine gezelschappen

Wil je een presentatie en een groot feest combineren? Of is ruimte voor diverse workshops essentieel? Bij SugarCity Events zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze eventruimtes kunnen zowel afzonderlijk als gecombineerd ingezet worden. Zo kun je bijvoorbeeld de Binnenstraat inrichten als ontvangstruimte, terwijl je de Middenfabriek of Pulppersloods – de twee grootste eventruimtes van de suikerfabriek – klaarstoomt voor het feest.

Moderne faciliteiten

Naast uitstraling en de grootte van een eventlocatie, zijn de technische mogelijkheden ook van belang. En ook daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want SugarCity Events is voorzien van de meest moderne faciliteiten om jouw relatie evenement optimaal te ondersteunen. Zo zijn een supersnelle 450 Mbit WiFi-verbinding, krachtstroomaansluitingen, rigging en LED-verlichting aanwezig. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van partners voor techniek, verlichting en bewaking. Indien gewenst kun je ook zelf leveranciers selecteren.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Sony

Turbinehal Relatie evenement Relatie event Relatie event Relatie event

MPI Online Event

Turbinehal Relatie evenement Relatie event Relatie event Relatie event
De industriële locatie voor jouw event!
8000 m2 evenementenruimte 8.000 m2 evenementenruimte
PLEK TOT 8.000 PERSONEN
PARKEER OP EIGEN TERREIN
AUTOLIFT TOT 3 KILOTON
950 / MBIT WIFI
TEGENOVER NS STATION