Talkshow Studio

Industriële studio met talkshow setting in de Bietenwasruimte

Snelle offerte

De grote Middenfabriek Studio krijgt versterking met een nieuwe studio in onze industriële Bietenwasruimte. De studio is kleiner en intiemer qua opzet dan de studio in de Middenfabriek en is door de opstelling uitermate geschikt voor digitale meetings, talkshows en debatten.

 

Digitaal event de norm

Moesten we eerst nog wennen aan het idee van online meetings en conferenties, inmiddels is het de gewoonste zaak van de wereld. Door een online meeting of digitale conferentie in een webcast studio te organiseren, wordt op professionele wijze de juiste doelgroep bereikt. Heb jij al ervaring met het opzetten van een livestream in een professionele studio?

Stoere talkshow setting

Als aanvulling op de studio in de Middenfabriek bieden we nu een tweede, kleinere studio in de Bietenwasruimte aan. Uitermate geschikt wanneer een intiemere setting beter past bij de over te brengen boodschap.

De industriële studio is voorzien van een talkshow opstelling. Coronaproof kunnen er 5 sprekers aan de lange studiotafel plaatsnemen (incl. host). De aankleding is verzorgd door Boozed en is stoer maar toch huiselijk met planten, vakkenkasten en tapijten.

Onze talkshow studio is zeer geschikt voor:

check Zakelijke talkshows
check Conferenties
check Live debatten
check Belangrijke vergaderingen
check Nieuws en actualiteiten
check Online events

Professionele studioproductie

De studio in de Bietenwasruimte is in samenwerking met Bazelmans AV opgezet. Hierdoor is alle technische apparatuur en kennis aanwezig op locatie.

Meerdere camera’s maken het mogelijk om vanuit verschillende hoeken te filmen, LCD-display(s) bieden de mogelijkheid tot het afspelen van video’s, presentaties en graphics en er is een uitgebreid lichtplan om de gewenste sfeer te creëren. Ook is het mogelijk om de twee SugarCity Events studio’s met elkaar te koppelen. Zo kan er tussen de studio’s worden geswitched voor extra dynamiek. De aanwezige technici van Bazelmans AV zorgen ervoor dat de hele productie vlekkeloos verloopt.

Multi-camera studio
Begeleiding door 2 professionele technici
LCD's voor graphics, presentaties en video's
Interactieve communicatietools
Breed inzetbare talkshow setup
Alles volgens de RIVM-richtlijnen

All-in studio aanbieding

•  Professionele multi-cam studio

• 2 aanwezige technici aanwezig

•  4 uur opnames in de studio

•  150 m2 aan evenementenruimte (geen publiek)

•  Onbeperkt koffie/thee/water

•  5 parkeerplekken op eigen terrein

•  Inclusief stroomverbruik

•  Internetsnelheid: 50 Mbit dedicated line (hogere internetsnelheden op aanvraag)

•  Opname van gehele broadcast (exclusief hard disk)

•  PowerPoints of Keynote (of een combinatie van deze 2)

•  LCD’s voor graphics, presentaties en video’s

•  Aanbieding is exclusief voorproductie

Jouw eigen webcast productie?

De multi-cam opnamestudio’s bij SugarCity Events zijn geschikt voor zowel grote als kleine producties en live uitzendingen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Neem contact op!