Home » TV opnames

TV-opnames

Jij hebt het vast ook weleens: je ziet een serie of programma op televisie, maar hebt vooral oog voor het decor: op welke locatie is dit opgenomen? Een aantal tv-producenten vonden bij ons al de rauwe setting waar zij naar op zoek waren voor hun tv shoot.

Rijke historie

SugarCity Events heeft een rijke historie en bij binnenkomst lijkt het dan ook alsof de tijd heeft stilgestaan. Geen opsmuk, geen aangebrachte elementen, maar originele details maken onze eventlocatie zo bijzonder voor tv-opnames. Karakter, dat is het juiste woord!

Industriële opnamelocatie

Elke nieuwe ruimte die je betreedt heeft een eigen karakter en doet je opnieuw verbazen. Afhankelijk van ’t doel van jouw tv-opname is er altijd een ruimte die bij jouw programma past. In de Bietenwasruimte bijvoorbeeld bieden bietenwasmachines, bakstenen muren en industriële steunpilaren een bijzonder decor. In de Pulppersloods maakt vooral de hoogte veel indruk.

Groot materieel

Goed om te weten: SugarCity Events heeft een autolift en grote roldeuren waardoor grote voertuigen en materialen gemakkelijk in deze ruimte geplaatst kunnen worden.

Organiseer je eigen event

Wil jij de mogelijkheden voor jouw event bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Neem contact op

Gerelateerde cases

Opel

Tv opnames TV opnames Tv opnames TV-opnames Turbinehal

MasterChef Holland

Tv opnames TV opnames Tv opnames TV-opnames Turbinehal

KLM Boutique Magnifique 2

Tv opnames TV opnames Tv opnames TV-opnames Turbinehal

Het beste Idee van Nederland

Tv opnames TV opnames Tv opnames TV-opnames Turbinehal
De industriële locatie voor jouw event!
100 tot 300 parkeerplaatsen